• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Missie

Missie
Als wij kijken naar groei en ontwikkeling van Van der Velden, zien wij dit in het licht van duurzaamheid. Wij geloven dat bijdragen aan een duurzame wereld van het grootste belang is voor de wereld van vandaag en morgen. Hier zetten wij ons met hart en ziel voor in. Dit vertaalt zich ook in onze missie:

“Van der Velden Rioleringsbeheer is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen."

We onderstrepen dit door de zeventien werelddoelen te omarmen en actief bij te dragen aan deze vijf werelddoelen in het bijzonder:

Als eerste in onze branche hebben wij in dit kader de Sustainable Development Goals charter (SDG-charter) ondertekend. Hierin zijn de zeventien werelddoelen opgenomen met als doel voor 2030 een eind te maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Heeft u een vraag, tip of klacht?

Heeft u een algemene vraag , een tip, een opmerking of een klacht voor Van der Velden Rioleringsbeheer? Wij helpen u graag persoonlijk verder en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vraag, tip of klacht?

Contact?

Via onze contactpagina kunt u in contact komen met de voor u relevante regionale- of landelijk opererende vestiging alsmede onze concerndiensten.

In contact komen?