• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

“Deze stage is heel erg leuk!”

Als erkend leerbedrijf ziet Van der Velden rioleringsbeheer een goede stage als springplank naar een mooie en succesvolle carrière. We zijn dan ook altijd op zoek naar verschillende stagiaires op VMBO, MBO en HBO niveau. En onze stages vallen goed in de smaak.

Zo loopt er momenteel een vrouwelijke monteur stage bij ons. Een vrouwelijke monteur zien we bij Van der Velden niet zo vaak maar onze stagiaire vindt dat niet zo bijzonder. ’Ik ben ook het enige meisje in mijn klas dus ik ben het gewend.’ Ze heeft ook nog een boodschap voor andere meiden die interesse hebben in techniek: ‘Je kan gewoon techniek kiezen als vrouw zijnde. Mijn moeder staat bijvoorbeeld helemaal achter mijn keuze om een opleiding richting techniek te doen.’ Techniek is de toekomst, een goede keuze om in te investeren.

Maar ook voor administratieve of communicatiestudies hebben wij voldoende stageplaatsen beschikbaar. Zo zijn we ook op zoek naar een communicatiestagiaires voor twee hele leuke opdrachten. Die kun je hier vinden. Een leuk feitje: onze laatste communicatiestagiaire is blijven plakken!

Maar welke opleiding je ook volgt, bij Van der Velden liggen er beslist mogelijkheden! Doordat wij vestigingen door heel het land hebben is er altijd wel een plek bij jou in de buurt waar je je stage of afstudeeropdracht kunt vervullen mét een leuke vergoeding en leuke collega’s. Heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf? Vul dan het sollicitatieformulier in. Wij maken graag kennis met jou en je talenten!