• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Woonstichting SSW opnieuw met Van der Velden in zee

Op de foto, van links naar rechts: Donnefer Libretto - wijkopzichter, Hanneke Burg - manager wonen & beheer, drs. Danny Visser - directeur bestuurder, André van der Wel en Eelke Timmer - beiden namens Van der Velden Utrecht.

Woonstichting SSW uit Bilthoven sprak afgelopen week opnieuw het vertrouwen uit in Van der Velden Rioleringsbeheer met het ondertekenen van een nieuw contract. De verhuurder beheert ruim 5.000 woningen, garages en bedrijfspanden in De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek.

Namens Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht waren André van der Wel en Eelke Timmer afgelopen week aanwezig om de ondertekening van het contract te bezegelen met het aansnijden van een taart.

Dit contract behelst het oplossen van storingen, het renoveren en het vernieuwen van rioleringen voor een periode van 5 jaar (inclusief verlenging).

“Met de verlenging van dit contract vindt er een mooie verdichting in ons rayon plaats”, aldus een opgewekte Timmer. Voor de aan het contract voorafgaande aanbesteding werkte de vestiging Utrecht nauw samen met het Adviesbureau en de afdeling Commercie.

“We hebben ook veel van dit traject geleerd en we hopen dit net zo succesvol, samen met onze gewaardeerde collega’s, bij meerdere aanbestedingen te kunnen toepassen”, laat Timmer weten. “Want we willen niemand de service van Van der Velden Rioleringsbeheer ontzeggen!”