• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Wij doen mee! #helpdehoreca

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Van der Velden rioleringsbeheer wil, zeker in deze roerige tijden, haar steentje bijdragen. Daarom ondersteunen wij #helpdehoreca als founding partner.  

Wat houdt dit initiatief in?
#helpdehoreca roept Nederland op om de horeca te steunen. Op de website kunnen consumenten een waardebon kopen voor hun favoriete horecazaak. Zo dragen zij, nu de horeca gesloten is, toch bij aan de noodzakelijk inkomsten en kunnen we straks weer gezamenlijk de deuren openen en proosten op de toekomst.  

Hoe kunt u helpen?
Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help uw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Kijk niet alleen naar uw favoriete horecazaak, maar vertel het verder. Uw werknemers, vrienden en collega's kunnen natuurlijk ook meedoen! Zo kunnen de horecazaken nu de huur blijven betalen en hebben u, uw werknemers, vrienden en familie straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan.  

 De horeca is voor iedereen, dus laten we samen de coronamaatregelen het hoofd bieden. Als partner van de horeca bundelen wij onze krachten en startten wij #helpdehoreca.