• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Werken in de 1,5 meter maatschappij

Het zijn rare tijden, de 1,5 meter maatschappij vraagt om aanpassingen en creativiteit. Maar dat weerhoudt ons er niet van om toch door te gaan, juist nu!

In opdracht van de gemeente Beekdaelen (fusie van de gemeentes Nuth en Schinnen) zijn wij druk bezig geweest om aan de Holswiejerweg te Schimmert een lekkage aan een persleiding te herstellen. Aanleiding voor deze reparatie is een melding van een bewoner dat er rioolwater over de weg liep.

Ter plaatse van de locatie waar het rioolwater zichtbaar is loopt een persleiding, op deze persleiding is een minigemaal aangesloten. Het verzoek van de gemeente was om de lekkage te lokaliseren en te herstellen. Tijdens de werkzaamheden is het gemaal handmatig uitgeschakeld en werd deze door ons op alternatieve wijze geledigd.

Een prima klus om tijdens de coronacrisis uit te voeren. De persleiding is namelijk in het buitengebied gelegen. De doorgaande weg werd afgesloten, dus niemand die ons “in de weg” liep. ''En de 1,5-meter maatregel? Die kon prima nageleefd worden.''