• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Water op het voetbalveld van Vitesse

Een te nat veld? Daar moet een oplossing voor komen! Een mooie uitdaging voor Van der Velden rioleringsbeheer, sinds jaar en dag de partner omtrent (preventief) onderhoud aan het rioolstelsel van het Gelredome.

In het Arnhemse Gelredome vinden we het voetbalveld van Vitesse. Het Gelredome is al sinds jaar en dag een vaste klant van Van der Velden rioleringsbeheer, daar zijn we trots op! Wij zorgen voor preventief onderhoud en lossen problemen aan het riool van Gelredome op.  

Vitesse had al een tijdje last van een te nat veld. Na onderzoek bleek de oorzaak bleek te liggen aan de niet goed functionerende drainage onder het veld. Van der Velden kreeg opdracht een onderzoek naar de oorzaak uit te voeren en een advies uit te brengen. Vanuit dit onderzoek constateerde we de daadwerkelijke oorzaak: de nylonkous rondom de drains was dichtgeslibd. Van der Velden rioleringsbeheer heeft met behulp van reinigingsapparatuur, een speciale slang en een speciaal voor dit doel gemaakte spuitkop de drainage gereinigd. Het resultaat is een veel beter afvoerende drainage waarop Vitesse weer lekker kan voetballen.