• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

VR Calculatie app

In een tijd waar technologische ontwikkelingen aan de orde van de dag zijn, kijkt ook Van der Velden naar mogelijkheden en oplossingen van vraagstukken. Zo hebben we de VR Calculatie app ontwikkeld: een handige tool waarmee onze monteurs real time een offerte aan kunnen bieden bij de klant. Immers zijn onze monteurs de ambassadeurs van Van der Velden. Zij hebben dagelijks contact met onze klanten en verstaan hun vak, waarom onze monteurs dan ook niet het werk laten verkopen? Als iemand weet wat een klus inhoud, hoe lang de klus duurt en welke materialen benodigd zijn, zijn zij dat.  

“We hebben de beste mensen in huis die dit kunnen en willen. Wij kiezen ervoor, daar waar de kennis ligt, ook de verantwoordelijkheid en de bevoegdheden neer te leggen en de lijnen zo kort mogelijk te houden.” aldus algemeen directeur Jeroen van der Velden Jonkers.

Middels de meest moderne technieken is de VR Calculatie app ontwikkeld. Door de implementatie van slimme software is het mogelijk om ter plekke snel en eenvoudig de offerte op te stellen. Bij akkoord kan de monteur direct aan de slag.

Storingsmonteur Paul Prinssen, vestiging ‘s-Hertogenbosch: “Sinds enige tijd ben ik gestart met de pilot van de VR Calculatie app op mijn tablet. Mijn ervaring met de app is zeer goed. Het is functioneel en makkelijk in gebruik. De offerte, die ík maak, kan direct worden ondertekend door de klant. Met deze geavanceerde oplossing zijn we in staat onze klanten nog beter te bedienen. Daar ben ik ontzettend trots op!”