• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vestiging Rotterdam vervangt liggende rioleringen in opdracht van WVH

Van der Velden Rioleringsbeheer Rotterdam heeft in opdracht van Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) de liggende rioleringen van de onderbouw en bergingen van 4 hoogbouw flats vervangen. De nieuwe rioleringen zijn gemaakt van de kunststof PE. Ook zijn brandwerende muurdoorvoeringen geplaatst ten behoeve van de aansluitingen op de verticale rioolleidingen op de 1e verdieping. Het gehele project in 8 weken gerealiseerd.

Tijdens de werkzaamheden was de communicatie richting de huurders van WVH belangrijk om de overlast tot een minimum te beperken. Voor de tijdelijke opslag van goederen uit de bergingen van bewoners zijn opslagcontainers beschikbaar gesteld. Daarnaast hebben we bewoners geholpen die hulp nodig hadden bij het in- en uitruimen van bergingen. Omdat de bewoners gedurende een dag geen gebruik konden maken van de sanitaire voorzieningen in hun woning, was er een sanitaire unit plaatst aan de achterzijde van de flats die ze konden gebruiken. Deze unit was ook voorzien van een drinkwater tappunt. Ook konden bewoners gebruik maken van een portable chemisch toilet.

Het project was de eerste samenwerking tussen WVH en Van der Velden. Beide partijen, waaronder ook de huurders, waren tevreden over de samenwerking en de uitgevoerde werkzaamheden.