• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vestiging Groningen vervangt 525 strekkende meter SML riolering in parkeergarage Ebbingepoort

Onze vestiging in Groningen vervangt op dit moment 525 strekkende meter SML-riolering in de parkeergarage Ebbingepoort in Groningen. Dit is in opdracht van woningcorporatie Nijestee.

De reden voor de vervanging is dat het leidingwerk door ‘pokken’ lekkages veroorzaakte. In SML-riolering, een moderne vorm van gietijzer, komen namelijk bulten gevuld met roest. Door deze bulten wordt de wanddikte steeds dunner, waardoor bijvoorbeeld het ontstoppen van de riolering gevaarlijk wordt door de broosheid. Er is dus voor gekozen om de buizen te vervangen door nieuw SML-riool.

Trots
Een project waar de vestiging echt trots op is, want normaal gesproken verdwijnt ons werk in een kruipruimte of onder het maaiveld. In de parkeergarage is dit echter niet het geval: er hangt nu een prachtig glimmend SML-riool. Daarnaast is de vervanging echt specialistisch werk is en heeft de vestiging kennis naar binnen gehaald. Hierdoor is ook een speciaal SML-specialistenteam ontstaan.

Mooi werk geleverd
De opdrachtgever Nijestee en gemeente Groningen (eigenaar van de parkeergarage) zijn uiterst tevreden over de wijze van uitvoering, planning en communicatie.