• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden verzorgt het riool- en dakgootonderhoud voor Accolade

Op de foto staan van links naar rechts: Remon Biegel (contractbeheerder Accolade) Elze Klinkhammer, (directeur-bestuurder Accolade) Jan Poel (vestigingsmanager Van der Velden), Gerard Jilderda (monteur Van der Velden) en Guus Jansen (assistent vestigingsmanager Van der Velden).

Onze vestiging in Groningen begint het nieuwe jaar goed met een contract voor vijf jaar met woningcorporatie Accolade. Het contract houdt in dat huurders van Accolade vanaf nu voor een verstopte riolering of dakgoot kunnen bellen met Van der Velden uit Groningen.

De reden voor het contract is zodat huurders van woningcorporatie Accolade één aanspreekpunt hebben. Het was dan ook de wens om de reparatie aan riolering door één partij te laten doen. Voor onze vestiging is Accolade overigens geen nieuwe klant: de afgelopen jaren werd al een deel van het onderhoud door onze vestiging gedaan.

Alle reparaties aan dakgoten gaan voortaan via Van der Velden. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het preventief leeghalen van de dakgoten. Gemiddeld gebeurt dit eens per twee jaar. Dit is afhankelijk van de omgeving van de woning.