• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden sponsort in 2023 ‘The Good Roll’

Van der Velden Rioleringsbeheer sponsort in 2023 The Good Roll; een duurzame producent van wc-rollen. Die zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Verder wordt de helft van de winst die het bedrijf maakt gedoneerd aan de bouw van toiletten in Ghana. Een bedrijf dat perfect aansluit op de duurzame doelstellingen van Van der Velden dus.

Wist u dat iedere Nederlander gemiddeld per jaar meer dan 25 rollen toiletpapier gebruikt? En dat u in uw leven dus ruim boven de 2.000 rollen (hopelijk zonder de kartonnen rol!) door het toilet spoelt? Daarnaast worden er wereldwijd dagelijks 27.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier. Met dit in het achterhoofd is het bijna onmogelijk de milieu-impact van dit toiletgebruik te onderschatten.

Dat doet The Good Roll dan ook niet. En daarom pakt dit Nederlandse bedrijf dit geheel anders aan. De toiletrollen worden geproduceerd op een 100% duurzame, boomvriendelijke manier. Namelijk van gerecycled, chloorvrij papier.

Net als Van der Velden Rioleringsbeheer heeft The Good Roll dus als doel het realiseren van veilige en schone toiletvoorzieningen voor iedereen. Het bedrijf ontstond uit frustratie over de wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten. Dat is ruim één derde van de wereldbevolking. Om dit te realiseren wordt – naast een duurzame productie – gekozen om de helft van de netto winst te doneren aan de bouw van toiletten in Ghana.

Niet voor niets gebruikt The Good Roll de slogan ‘wipe right, change lives’.

Lees meer over het sponsorbeleid op de sponsorpagina.