• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden Rioleringsbeheer zet nieuwe stap met verhuizing

Met de verhuizing van Boxtel naar ’s-Hertogenbosch zet Van der Velden Rioleringsbeheer de volgende stap in hun groeiambitie. Het nieuwe pand aan De Tweeling is gelegen direct nabij de hoofdentree van bedrijventerrein De Brand aan de oostelijke zijde van de A2/N2 en ten noorden van de provinciale weg de N279.  

1 november vindt de sleuteloverdracht plaats. Na een kleine verbouwing zal in eerste instantie de locatie Schouwrooij te Boxtel het pand betrekken. Aan de Schouwrooij zijn momenteel Rioolrenovatietechnieken, het Adviesbureau en het Shared Service Center Finance gevestigd.  

Na een verdere verbouwing zal ook het hoofdkantoor, gevestigd aan de Kastanjelaan te Boxtel, zich in het nieuwe pand vestigen. Dit zal rond de zomer van 2023 zijn.  

‘We hebben een duidelijke koers voor de toekomst waarbij groei van essentieel belang is. In het nieuwe pand is hier meer dan voldoende ruimte voor. We kijken uit naar deze nieuwe stap en zijn klaar voor de toekomst.’, aldus Algemeen directeur Jeroen van der Velden Jonkers.  

Over Van der Velden Rioleringsbeheer
Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met ruim 55 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vet, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie.  

Van der Velden is met ruim 520 collega’s een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat voornamelijk werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast werkt Van der Velden op de meest duurzame manier: klimaatbescherming, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in het bedrijf.