• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht werkt samen met provincie Utrecht

Onze regionale vestiging in Utrecht gaat de komende maanden aan de slag voor haar provincie. Vanaf 15 februari tot november 2021 worden er 10 N-wegen gereinigd en geïnspecteerd met het doel inzicht te geven in het rioolstelsel voor een plan van aanpak. De vestiging werkt hierbij ook samen met ons adviesbureau, die de informatie verwerkt tot een adviesrapport.  

De informatie die wordt verkregen door inspectie en reiniging van het rioolstelsel wordt door het adviesbureau met specialistische software verwerkt. Deze software is een veelzijdig instrument voor het dagelijks beheer van rioleringsobjecten. 'Zo bieden wij de provincie Utrecht inzicht in digitaal rioolbeheer', aldus assistent vestigingsmanager Ronald van de Kemp.  

Inmiddels werkt Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht al 3 jaar samen met de provincie. Volgens Ronald is de provincie Utrecht een mooie opdrachtgever. ‘Het feit dat je 10 N-wegen mag inspecteren is speciaal.’ Daarnaast heeft deze opdracht gezorgd voor nog een mooie opdracht bij Rijkswaterstaat: ‘Doordat de provincie Utrecht een positieve referentie heeft gegeven aan Rijkswaterstaat voor onze fijne samenwerking, mogen wij binnenkort in opdracht van Rijkswaterstaat starten met het reinigen en inspecteren van de hemelwaterafvoer op de A12 ter hoogte van de ring van Utrecht.’  

Tijdens de werkzaamheden staat veilig werken voorop, zo wordt per rijrichting een rijstrook afgesloten en worden tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars ingezet. Voor meer informatie over de planning van deze werkzaamheden kunt u terecht op de website van de provincie Utrecht. Daarnaast heeft ook het AD een artikel geschreven over deze mooie samenwerking.