• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden Rioleringsbeheer stelt zich aan u voor

De das van Van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer wordt vertegenwoordigd door de das. De das is een nijver dier en het enige zoogdier dat zijn eigen gangenstelsel preventief onderhoudt. Een dier waar Van der Velden zich in herkent. Niet alleen door de nauwlettende zorg voor het ondergrondse gangenstelsel van de mens: riolering, maar zeker ook vanwege zijn karakter. De das is een harde, zwijgzame werker; een doordouwer die vertrouwt op zijn eigen kracht.

Van der Velden
Onze oprichter Wal van der Velden startte in 1965 ons familiebedrijf. Door groei en overname is Van der Velden rioleringsbeheer inmiddels een organisatie met ca. 500 medewerkers, 17 vestigingen door heel Nederland en ca. 45 miljoen Euro omzet. Desondanks blijven we een fijn familiebedrijf met een platte organisatie.

Rioleringsbeheer
Van der Velden rioleringsbeheer beheert bestaande rioleringen. Aanleggen van rioleringen gebeurt meestal door bouw- of infrabedrijven. Bij rioleringsbeheer horen zaken zoals ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vervangen of renoveren van rioleringen Dit doen we zowel voor (semi)overheden, bedrijfsleven & industrie, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en particulieren.

Onbekend, niet onbemind
Uit onderzoek is gebleken dat onze naamsbekendheid beter kan. Toch kennen heel veel mensen de gele vrachtauto’s van Van der Velden rioleringsbeheer met de das als logo. Eigenlijk is dat goed te verklaren met uitspraken die dagelijks bij ons de revue passeren: “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg” en “eerst klanten helpen en dan pas de rest”. Gelukkig weten onze klanten ons goed te vinden. Door de aard van ons werk zijn we amper afhankelijk van schommelingen in de economie of van het weer. Bij Van der Velden rioleringsbeheer is sinds haar bestaan nog nooit iemand vertrokken in verband met een afname van het werk. We hebben daarom altijd wel behoefte aan extra collega’s.

Modern
Ons personeel krijgt op onze eigen VR-Academy onderwijs in de laatste technieken op het gebied van o.a. rioleringsbeheer, duurzaamheid en veiligheid. De gereedschappen, vrachtwagens en materialen die we gebruiken voldoen allemaal aan de meest recente normen en eisen. Het afgelopen jaar zijn we wat actiever geworden op social media, zo gaan we als traditioneel familiebedrijf met de moderne tijd mee.

Wil je ons volgen? Like en/of volg onze social media kanalen.

Op zoek naar collega’s
Een platte organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden op zoek naar personeel? We hebben uitdagende werkzaamheden, uitstekende doorgroeimogelijkheden, gedegen opleidingen, onze mensen krijgen vrijheid en zelfstandigheid en afspraak is afspraak!

Nu wil je natuurlijk direct solliciteren en dat kan op onze eigen vacature website Daspaswerk.nl

Wil je meer weten over Van der Velden rioleringsbeheer en haar diensten? Kijk dan op onze website vandervelden.com 

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug