• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden Rioleringsbeheer overhandigt cheque voor Natuur & Milieu

Bijzondere tijden vragen om bijzondere acties. Elk jaar steunt Van der Velden Rioleringsbeheer een goed doel door het uitreiken van een cheque. Maar wat als een fysieke uitreiking niet mogelijk is? Dan doen we dit natuurlijk gewoon online.

Sandra van Kuijk, relatiemanager donateurs van Natuur & Milieu werd direct enthousiast van de overhandiging van onze cheque. Bij het ontvangen van de cheque heeft ze haar collega's gebeld en hebben zij er -online- toch een klein feestje van gemaakt.

Met de donatie ondersteunen wij Natuur & Milieu in hun missie een duurzame toekomst voor iedereen. ''Natuur & Milieu wil een duurzame toekomst voor iedereen. Zodat we kunnen reizen en energie gebruiken, maar dan wel schoon en duurzaam. Zodat we lekker en gezond eten zonder de aarde uit te putten. En zodat we spullen hergebruiken in plaats van opgebruiken.''

Als wij kijken naar de groei en ontwikkeling van Van der Velden, zien wij dit in het licht van duurzaamheid. Wij geloven dat bijdragen aan een duurzame wereld van het grootste belang is voorde wereld van vandaag en morgen. Hier zetten wij ons met hart en ziel voor in. Dit vertaalt zich ook in onze missie: “Van der Velden Rioleringsbeheer is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen.”