• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden rioleringsbeheer neemt A.D.S Rioolreiniging / Segers Groep over

Van der Velden rioleringsbeheer heeft met ingang van 1 juli 2021 branchegenoot A.D.S Rioolreiniging/ Segers Groep te Baak overgenomen.  De overname is inclusief personeel en ook de locatie in Baak blijft open. Met de overname bouwt Van der Velden rioleringsbeheer haar positie in de rioleringsbranche verder uit.

“De diensten die A.D.S Rioolreiniging/ Segers Groep biedt, sluiten goed aan bij Van der Velden waarbij de beide bedrijven elkaar uitstekend kunnen complementeren,” aldus Walter van der Velden Jonkers, business unit directeur bij Van der Velden rioleringsbeheer. “A.D.S Rioolreiniging is sterk vertegenwoordigd in de Gelderse Achterhoek en past als familiebedrijf bij onze cultuur.”

De dagelijkse leiding, die eerst onder directeur Stef Willems viel, zal vanaf heden worden overgenomen door technisch servicemanager Björn Hietbrink. A.D.S Rioolreiniging zal zelfstandig worden voortgezet en zal een intensieve samenwerking aangaan met Van der Velden rioleringsbeheer Arnhem. Dit gebeurt onder leiding van vestigingsmanager Ruud Wtenweerde. Voor de klanten van A.D.S Rioolreiniging verandert er in de praktijk dus niets. Ze kunnen altijd een beroep blijven doen op de dienstverlening van A.D.S Rioolreiniging.

Voor Stef Willems, directeur bij A.D.S Rioolreiniging, is het belangrijk dat de klanten en het personeel in goede handen zijn. “Van der Velden rioleringsbeheer heeft een sterke positie op de landelijke markt en is professioneel georganiseerd. Daarnaast heeft Van der Velden veel kennis in het vakgebied. Dit sluit volledig aan op de wijze waarop wij werken."

Over Van der Velden rioleringsbeheer
Van der Velden rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met ruim 55 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vet, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie. Van der Velden is met ruim 500 collega’s een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat voornamelijk werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast werkt Van der Velden op de meest duurzame manier: klimaatbescherming, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in het bedrijf. De medewerkers van Van der Velden zijn specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid. Van der Velden verzorgt voor hen permanent opleidingen, trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit het eigen opleidingsinstituut VR Academy. Natuurlijk beschikt Van der Velden over het VCA-certificaat en werken zij volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm en de 14001 milieunorm. Daarnaast werkt Van der Velden ook met de CO2 prestatieladder om haar CO2 uitstoot te reduceren. Belangrijker nog dan dat, is dat het bedrijf beschikt over werkelijk betrokken medewerkers, die hun deskundigheid graag inzetten om problemen bij klanten te verhelpen, of nog liever… te voorkomen. 

Over A.D.S Rioolreiniging
A.D.S Rioolreiniging is een rioleringsbedrijf met een breed dienstenpakket, wat onder andere bestaat uit het vernieuwen, ontstoppen, rioolcamera inspecties en advieswerk. Het bedrijf bestaat al sinds 1968 en is net zoals Van der Velden ook een echt familiebedrijf. A.D.S Rioolreiniging is actief in zowel de particuliere als zakelijke markt. Zo beheert A.D.S Rioolreiniging onder andere 20.000 woningen en lossen ze zo’n 8.000 verstoppingen/calamiteiten per jaar op.