• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden overhandigt cheque van 2.500 euro aan Duurzame Dinsdag

Van der Velden Rioleringsbeheer selecteert jaarlijks zorgvuldig een duurzaam bedrijf of initiatief om te sponsoren. In 2022 was dat Duurzame Dinsdag. Deze week overhandigde Sander van Kasteren namens Van der Velden daarom een cheque van 2.500 euro aan Maurits Groen.

Groen is één van de kartrekkers van Duurzame Dinsdag. Dat is een platform dat jaarlijks de eerste dinsdag van september de Duurzame Troonrede organiseert. Daarmee wordt (politieke) aandacht gevraagd voor duurzame initiatieven in het land. Duurzame Dinsdag draait op basis van vrijwilligers.

Aan zijn werklocatie in Amsterdam nam Groen de cheque in ontvangst. “Ik ben erg blij met deze bijdrage van Van der Velden”, aldus de duurzaamheidsgoeroe. “Deze sponsorcheque maakt het mogelijk dat we Duurzame Dinsdag goed kunnen organiseren.” Het geld wordt bijvoorbeeld ingezet voor communicatie over de themadag en het uitnodigen van gasten.

Zo krijgen duurzame bedrijven en ondernemers een platform om zich te presenteren aan de politiek. En dat is volgens Groen van belang om – twee weken vóór Prinsjesdag – zowel minister(s) als Tweede Kamer nog eens wakker te schudden op het gebied van duurzaamheid.

Niet alleen is Van der Velden een duurzaam bedrijf in de rioolbranche, maar op deze manier kunnen we ook meer bedrijven en politiek inspireren om te verduurzamen. Lees meer over ons sponsorbeleid.