• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden is aanwezig op het factuurcongres

Op dit moment verzorgt eVerbinding samen met onze collega Bjorn Vorstenbosch de overgang naar e-facturatie voor zowel inkomende als uitgaande facturen. Vanuit Heliview (een aanbieder van conferences en trainingen) is Bjorn gevraagd om mee te doen aan het factuurcongres in samenwerking met servicepartner eVerbinding en Marcel van Wensem (sales & marketing director eVerbinding). Dit jaar is het thema: de e-factuur, een katalysator voor e-procurement.

De 14de editie van het Factuurcongres is dit jaar volledig online vanwege de coronamaatregelen. Op 13 april 2021 bespreekt Bjorn samen met Marcel het proces, de inrichting en de ervaringen met e-facturatie in een talkshow van Heliview. Deze talkshow wordt opgenomen en zal na het begin van het Factuurcongres on-demand beschikbaar zijn voor diegene die zich aanmelden. Dit kan gratis door de relatiecode FLNVE6Y7 te gebruiken bij het aanmelden. Het programma van het hele factuurcongres is hier te bekijken.

Het Factuurcongres is voor iedereen met interesse in e-facturatie en leveranciersonboarding een uitgelezen kans voor verdere verdieping op dit gebied.