• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden gaat voor duurzaam

‘Onze ambitie is het bedrijf straks in goede gezondheid over te dragen aan de vierde generatie in een duurzamere wereld dan die we nu aantreffen.’ Zo hebben we eind 2020 op onze vestiging Eindhoven nieuwe duurzame Ledverlichting geïnstalleerd. De oude armaturen in de hal, die deels niet meer functioneerden, zijn vervangen door 52 nieuwe.  

De verlichting wordt aangestuurd door bewegingssensoren en gaan automatisch na 15 minuten uit, de lampen zijn dus nooit meer onnodig aan. Medewerkers zijn blij met de nieuwe verlichting, “we zien weer wat we doen”. Ook op de eerste verdieping op kantoor zijn de armaturen vervangen door mooie, moderne LEDpanelen.

De 17 panelen hebben een gezamenlijk vermogen van 500 Watt. In de oude situatie kostte de verlichting nog 2000 Watt, een flinke besparing op de energierekening dus. Op de begane grond was de verlichting al verduurzaamd. Alle inspanningen leiden tot een geschatte energie reductie van 9 kWh per dag of ruim 2000 kWh elektriciteit per jaar. Hiermee besparen we weer 1,5 ton CO2 emissie per jaar.