• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Van der Velden centraliseert financiële afdeling in het Shared Service Center Finance

In een tijd waar bedrijven steeds professionaliseren, kijkt ook Van der Velden naar mogelijkheden en oplossingen van vraagstukken. Zo is op 1 april het Shared Service Center Finance (SSCF) geopend. Dit center gaat onze 11 riooltechniekvestigingen ondersteunen bij het administratieve proces. Teamleider Linda Gebben is enthousiast. “Het is een stap naar de toekomst.”

Met de komst van dit SSCF is onze organisatie weer een stukje geprofessionaliseerd, omdat er werkzaamheden worden gecentraliseerd en uniformiteit wordt gecreëerd in het werkproces. Het resultaat mag er zijn. Linda en haar team gaan zich voornamelijk bezighouden met de crediteuren, debiteuren en bankafschriften. Daarnaast blijft er op elke vestiging 1 projectadministrateur. “Het doel is om het gehele werkproces te optimaliseren om zo tot betere rapportages en gegevens te komen,” aldus Linda.

Vandaag werd dus het SSCF geopend met een sobere ceremonie vanwege corona, maar dit heeft zeker geen invloed gehad op het enthousiasme van Linda. Ze staat te popelen om te beginnen en te werken met haar collega’s. “Ik heb echt zin om samen te werken want ik denk dat we een goed team vormen. Ik ben ook blij met het vertrouwen dat Van der Velden in mij toont met de positie als teamleider.”

De komende weken verhuizen collega’s van andere vestigingen naar het SSCF en wordt er gestart met de werkzaamheden.