• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Riolering ontstoppen op de Intensive Care

De Intensive Care, een afdeling waar op dit moment veel gebeurt en door veel mensen wordt gevreesd.  Echter ook op een afdeling als de IC hebben ze onze hulp af en toe hard nodig. Onze monteur Wilco was afgelopen vrijdag dan ook op de Intensive Care bij het UMCG in Groningen, het riool was verstopt en moest ontstopt worden.

Bij aankomst werd Wilco direct goed opgevangen door het personeel van het UMCG, ze hebben hem geholpen met beschermingsmiddelen zoals een pak, een mondkapje en handschoenen welke hij na de werkzaamheden meteen weg moest gooien. Voor hij zijn werkzaamheden is begonnen heeft hij uit voorzorg een chloortablet door het toilet gespoeld. Hij heeft de toiletpot vervolgens gedemonteerd en het riool ontstopt middels zijn ontstoppingsveer. Na het terughalen van de veer heeft een medewerker van de technische dienst de veer meegenomen en in zijn geheel ontsmet. 

Vanuit ervaring leren we, dus vanaf vandaag staat er voor onze monteurs een spuitfles ontsmettingsmiddel klaar waarmee ze vooraf het sanitair (toiletpot) kunnen ontsmetten en ook kwam er het advies om bij een volgende verstopping een vol-gelaatsscherm te gaan gebruiken.

Fijn dat we, juist in deze tijd, er voor onze klanten kunnen zijn. Zo kunnen wij de hygiëne waarborgen waardoor zij door kunnen met de zorg voor de patiënten.