• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Radboudumc start crowdfunding t.b.v. onderzoek coronavirus

Het Radboudumc, sinds jaar en dag een klant van onze vestiging te Nijmegen. Een klant waar we, in deze bizarre tijden, extra aan denken. Zij zijn de helden, zij zorgen voor patiënten en doen onderzoek naar het coronavirus. Dat vraagt veel van ze, niet alleen fysiek en mentaal, maar ook financieel.  

De zorgprofessionals en onderzoekers van het Radboudumc werken samen aan urgente projecten ten behoeve van de bestrijding van het coronavirus. Om die projecten te kunnen realiseren zijn zij een crowdfunding gestart.  

Vestigingsmanager Ruud van Loon kreeg de vraag of wij misschien een kleine bijdrage zouden kunnen doen. ‘Ja, natuurlijk! Daar kan ik toch geen nee op zeggen?! Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA, direct toen de vraag aan mij gesteld werd kon ik dan ook niet anders dan volmondig ja zeggen en ons steentje bijdragen.’, aldus Ruud van Loon.  

Wij wensen de zorgprofessionals en onderzoekers van het Radboudumc en alle andere zorg- en onderzoeksinstellingen in Nederland heel veel succes de komende periode. We hopen dat er snel een vaccin komt dat voor iedereen beschikbaar zal zijn.  

Samen staan we sterk!