• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Onze eigen Timmy als ‘Harrie’

Voor de rioleringsbranche bestaan nagenoeg geen specifieke opleidingen. En als je dan een afstand hebt tot de arbeidsmarkt lijkt de stap naar onze organisatie groot. Daarom leiden we onze Van der Velden helden zelf op met de juiste begeleiding.

Harrie is de personificatie van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. Harrie staat voor:
  • Hulpvaardig;
  • Alert;
  • Realistisch;
  • Rustig;
  • Instruerend en
  • Eerlijk.
Uit onderzoek van CNV Jongeren en Vilans blijkt dat de kans op succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd wanneer de werknemer met een arbeidsbeperking wordt ondersteund door een Harrie.  

Timmy, servicemonteur op onze vestiging in Utrecht, is zo’n Harrie. Hij helpt Mohammed zijn weg binnen onze organisatie te vinden. Timmy: ‘Ik heb zelf de Harrie helpt-training gevolgd waardoor we nieuwe werknemers als Mohammed kunnen aannemen. Het is heel dankbaar om Mohammed te mogen begeleiden als servicemonteur. Ik kan mijn kennis met hem delen, hem de kneepjes van het vak leren en hem verder op weg helpen.’  

Je kunt je loopbaan bij Van der Velden zo invullen dat hij helemaal aansluit bij je wensen en ambities. Wil je jezelf breed ontwikkelen of juist uitgroeien tot die specialistische held in een bepaald vakgebied? Wij staan open voor ontwikkeling, stimuleren en helpen je hier uiteraard graag bij.

www.ikbenharrie.nl