• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Nu te zien bij Pathé Utrecht: Van der Velden

In de twee Pathé bioscopen in Utrecht gaat deze week een wervingscampagne voor nieuwe servicemonteurs van start. Net als in de rest van het land zoeken wij ook in de regio Utrecht zelfstandig werkende en enthousiaste servicemonteurs.

Met de campagne willen wij de zichtbaarheid van Van der Velden vergroten en een brede doelgroep bekend maken met onze vacatures en werkenbij-website. Daarop gaat solliciteren eenvoudig en snel.

Een servicemonteur houdt zich bezig met het inspecteren en repareren van binnen- en buitenrioleringen. Daarbij is geen dag hetzelfde: het ene moment stap je in huis bij een ouder echtpaar dat huurt via een woningbouwcorporatie en een verstopping in de badkamer heeft, het volgende moment help je een ondernemer waarvan het toilet borrelt en weer wat later ben je in de voortuin van iemand een verstopping in de uitgaande riolering aan het verhelpen.

Geen wonder dat wij onze monteurs Helden noemen. Zij zijn de spil en het gezicht van Van der Velden Rioleringsbeheer. Zit het in jou om onze nieuwe held te worden? Volg dan deze link en bekijk de vacature direct!

De bioscoopreclame is tot 1 februari in beide Pathé bioscopen in Utrecht te zien. Maar ook na die tijd is het altijd mogelijk te solliciteren en Held bij Van der Velden te worden. Ook buiten de regio Utrecht zoeken wij personeel. Bekijk alle vacatures op werkenbij.vandervelden.com.