• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

De nieuwe missie van Van der Velden Rioleringsbeheer

Als derde generatie zijn wij trots op waar Van der Velden nu staat. Wij kijken terug op meer dan vijftig jaar historie en bouwen verder op dat stevige fundament. Het is nu aan ons om Van der Velden verder te laten groeien en ontwikkelen. Onze ambitie is het bedrijf straks in goede gezondheid over te dragen aan de vierde generatie in een duurzamere wereld dan die we nu aantreffen.

Als wij kijken naar groei en ontwikkeling van Van der Velden, zien wij dit in het licht van duurzaamheid. Wij geloven dat bijdragen aan een duurzame wereld van het grootste belang is voor de wereld van vandaag en morgen. Hier zetten wij ons met hart en ziel voor in. Dit vertaalt zich ook in onze missie:

“ Van der Velden Rioleringsbeheer is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen. "

We onderstrepen dit door de zeventien werelddoelen te omarmen en actief bij te dragen aan deze vijf werelddoelen in het bijzonder:


Als eerste in onze branche hebben wij in dit kader de Sustainable Development Goals charter (SDG-charter) ondertekend. Hierin zijn de zeventien werelddoelenopgenomen met als doel voor 2030 een eind te maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Walter & Jeroen van der Velden Jonkers


PS Benieuwd naar alle 17 werelddoelen? Klik dan op onderstaande afbeelding voor meer informatie.