• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Inspectie, reiniging en reparatie van de riolering langs de Leusderweg (N227)

De provincie Utrecht wil de technische staat van de riolering langs de provinciale wegen in kaart te brengen. Op basis daarvan kan een onderhoudsplan gemaakt worden. In Amersfoort, onder het viaduct tussen de Dodeweg/Laan 1914 en de noordelijke toe- en afrit naar de Rondweg Zuid, ontstond er in februari echter calamiteit na de hevige storm. Aan Van der Velden Rioleringsbeheer Utrecht de taak om de riolering langs de Leusderweg (N227) te inspecteren, reinigen en repareren.

Na een korte voorbereiding en het snel schakelen met het Adviesbureau, de provincie en Traffic service Nederland, zijn wij gestart aan de provinciale weg N227 met het in kaart brengen van het HWA stelsel. Ook zijn direct herstelwerkzaamheden uitgevoerd om er zo voor te zorgen dat de overlast na een regenbui verdwijnt. Er kwam een volledige wegafsluiting en een omleidingsroute om het voor de bestuurder en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden.  

Na één volledige week werd het project succesvol afgerond en kan de data worden verwerkt door ons adviesbureau. Een mooie en uitdagende klus, waar we met nauw samenwerken en goede communicatie snel en kundig de wateroverlast na een bui kunnen verhelpen en in de toekomst zelfs kunnen voorkomen.