• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Het algemeen beheer van het rioolstelsel voor de langere termijn

Vanaf begin 2022 heeft Van der Velden Rioleringsbeheer Rotterdam BV het vertrouwen gekregen vanuit haar gewaardeerde opdrachtgever, T. Boer & zn uit Nieuwerkerk a/d IJssel voor het verder uitbreiden van de reeds gegunde preventieve reinigingswerkzaamheden aan haar rioleringsstelsels in de diverse vleesverwerkende hallen.

Zowel opdrachtgever als opdrachtnemer hebben de samenwerking als dusdanig positief ervaren, dat de wederzijdse wens uitgesproken is om deze samenwerking verder uit te willen breiden en middels een serviceovereenkomst meer toe te willen werken naar het algemeen beheer van het rioolstelsel voor de langere termijn.  
Wij willen T. Boer & zn langs deze weg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een duurzame samenwerking.  

T. Boer & zn. Specialisten in kalfsvlees 
Slachterij T. Boer & zn is een wereldwijd opererende, toonaangevende exporteur van kalfsvlees met gegarandeerde SKV-kwaliteit. Vanuit eigen slachting en verwerking leveren zij wereldwijd aan groothandel, Retail, cateraars, industrie, horeca en grootverbruikers. Met meer dan een eeuw ervaring realiseren zij met traditioneel vakmanschap een slachting en verwerking van gemiddeld 8.000 kalveren per week, waarvan 7.000 melk gevoerde kalveren en 1.000 Vitender. Hofleverancier T. Boer & zn is een zelfstandig onderdeel van de VanDrie Group: 's werelds grootste kalfsvleesintegratie met op elkaar afgestemde sectoren: kalvervoeders, kalverhouderijen, kalverslachterijen en kalfsvellen.