• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Gemeente Maarssen en Gemeente Utrecht hebben samen het rioolstelsel laten vervangen

Een deel van het rioolstelsel in de Gemeente Maarssen en de Gemeente Utrecht was toe aan vervanging. Dit gedeelte van het rioolstelsel liep door beide gemeentes, waar de stelsel op de gemeentegrens elkaar troffen. Voor deze klus zijn hebben de gemeentes twee aannemers betrokken, waaronder Bevanos. Via het NICW is Van der Velden Rioleringsbeheer betrokken als onafhankelijke partij voor de opleverinspectie.  

Waarom een opleveringsinspectie?
Het belang van een perfect functionerend rioolstelsel vindt zijn weerslag in de zeer gedetailleerde bestekken die tegenwoordig aan de aanleg ten grondslag liggen. Om te controleren of het geleverde werk aan de bestekeisen voldoet heeft Van der Velden Rioleringsbeheer de opleveringsinspecties uitgevoerd. Een opleveringsinspectie is een opsomming van geconstateerde gebreken, geclassificeerd conform  (NEN-EN 13508-2) NEN 3399/2004 en een belangrijk document.     

Meer informatie
Wilt u meer weten over de uitvoer van de opleveringsinspectie door Van der Velden Rioleringsbeheer? Neem dan contact met ons op. Met een gedegen advies gaan wij graag voor u aan de slag.