• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Eric van Schagen nieuwe commissaris Van der Velden Rioleringsbeheer

Eric van Schagen banner
2 januari 2022 – Eric van Schagen wordt per 2 januari 2022 aangesteld als commissaris in de Raad van Commissarissen (RvC) van Van der Velden Rioleringsbeheer. Met zijn expertise op het gebied van bedrijfsvoering, dienstverlening en zijn visie op maatschappelijke ontwikkelingen brengt Eric waardevolle ervaring met zich mee om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.  

Eric van Schagen is momenteel CEO bij Simac Techniek NV. Na zijn opleiding op de Technische Universiteit Eindhoven heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij heeft een brede ervaring in bedrijfsvoering, komt uit de dienstverlening en heeft zich ook reeds als Commissaris bewezen. Zijn uitgebreide netwerk, visie op maatschappelijke ontwikkelingen en komende uit de dienstverlening maakt dat hij als commissaris een hoge toegevoegde waarde heeft voor Van der Velden.

Eric is de opvolger van Anne-Marie Rakhorst, die na ruim 6 jaar aftreedt als commissaris. Zij heeft haar sporen verdiend op het gebied van duurzaamheid. Dat heeft Van der Velden geïnspireerd. Als wij kijken naar groei en ontwikkeling van Van der Velden, zien wij dit in het licht van duurzaamheid. Wij geloven dat bijdragen aan een duurzame wereld van het grootste belang is voor de wereld van vandaag en morgen. Hier zetten wij ons met hart en ziel voor in. Dit vertaalt zich ook in onze missie: “Van der Velden Rioleringsbeheer is de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen." De inbreng van Anne-Marie werd zeer gewaardeerd. We danken haar hiervoor en wensen haar veel succes in het verdere verloop van haar carrière.  


Over Van der Velden Rioleringsbeheer
Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met ruim 55 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vet, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie. Van der Velden is met ruim 500 collega’s een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat voornamelijk werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast werkt Van der Velden op de meest duurzame manier: klimaatbescherming, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in het bedrijf. De medewerkers van Van der Velden zijn specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid. Van der Velden verzorgt voor hen permanent opleidingen, trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit het eigen opleidingsinstituut VR Academy. Natuurlijk beschikt Van der Velden over het VCA-certificaat en werken zij volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm en de 14001 milieunorm. Daarnaast werkt Van der Velden ook met de CO2 prestatieladder om haar CO2 uitstoot te reduceren. Belangrijker nog dan dat, is dat het bedrijf beschikt over werkelijk betrokken medewerkers, die hun deskundigheid graag inzetten om problemen bij klanten te verhelpen, of nog liever… te voorkomen. www.vandervelden.com