• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Elphi Nelissen nieuwe commissaris Van der Velden Rioleringsbeheer

Elphi Nelissen is per 1 oktober 2022 aangesteld als commissaris in de Raad van Commissarissen (RvC) van Van der Velden Rioleringsbeheer. Met haar expertise op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid én duurzaamheid brengt Elphi waardevolle ervaring met zich mee om Van der Velden Rioleringsbeheer naar een hoger niveau te tillen.  

Elphi heeft haar sporen verdiend als decaan faculteit bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven en tevens als directeur van Nelissen ingenieursbureau b.v.: een onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van integraal advies van bouwfysica, installatietechniek en duurzaamheid.  Elphi over haar toetreden tot de Raad: ‘Wat was ik aangenaam verrast toen ik de eerste keer bij Van der Velden op bezoek was: zo innovatief en duurzaam. Dat had ik niet verwacht, maar daar wil ik graag aan bijdragen.’  

Momenteel zitten in de Raad van Commissarissen: Ton Jonkers als voorzitter en Peter van der Meij en Eric van Schagen als commissarissen. Met de uitbreiding van de RvC met Elphi Nelissen is de Raad goed vertegenwoordigd op verschillende gebieden.