• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Eerste week op De Brand voor RRT, SSCF en Adviesbureau

Rioolrenovatietechnieken (RRT), de financiële afdeling (SSCF) en het Adviesbureau verhuisden vorige week van Boxtel naar het nieuwe kantoorpand Den Bosch. Op 12 december was voor de ongeveer 30 medewerkers de eerste werkdag op bedrijventerrein De Brand.

Zij werden feestelijk verwelkomd door Business Unit directeur Walter van der Velden Jonkers. Al direct bij binnenkomst stond er een goodiebag klaar op alle bureaus met daarin een thermosbeker en een écht Bosch carnavalsembleem. Natuurlijk was er bij de koffie voor een échte Bossche lekkernij gezorgd: een Bossche bol.

Walter legt uit dat de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand enige tijd in beslag nam. “Eind vorig jaar besloten wij de zoektocht te starten naar een nieuwe locatie”, vertelt hij. “Het viel uiteindelijk nog niet mee een andere plek te vinden voor ons rioolrenovatiebedrijf, maar we liepen tegen deze locatie aan.”

Het pand aan De Tweeling bestaat uit een enorme bedrijfshal, kantine en entree op de begane grond, met daar bovenop drie verdiepingen geschikt voor het kantoorpersoneel. “Dat gaf ons dan ook de kans meerdere staf- en bedrijfsdiensten samen te voegen”, zegt Walter.

Uiteindelijk worden dan ook alle Boxtelse vestigingen samengevoegd in het reusachtige pand aan De Tweeling 20-22. De verwachting is dat de gehele operatie komende zomer afgerond is.