• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Bijdrage aan een snel en veilig OV

Het Gemeentelijk Vervoers Bedrijf van Amsterdam (GVB) is al jaren klant van Van Der Velden rioleringsbeheer. Vier man van de vestiging Amsterdam zijn full time bij GVB aan het werk, met als “harde kern” Klaas Kornet en Roland Schravemade.   

Na 15 jaar bouwen staat sinds 2018 een prachtig product waar boven verwachting veel gebruik van wordt gemaakt en waar Amsterdam trots op kan zijn: de Noord-Zuidlijn. Onder, boven en naast de zichtbare metro liggen zeer veel technische installaties en dat is met name het gebied waar van der Velden aan het werk is.  

Bij de oplevering van de Noord-Zuidlijn in 2018 bleken daar nog optimalisaties mogelijk waaronder het beperken van de risico’s voortkomend uit de plaatsing van airco’s en de bijbehorende condens afvoeren boven hoogspanningskasten. Van Der Velden heeft hiervoor de oplossing aangedragen in de vorm van de productie en installatie van 85 lekbakken onder de airco’s en de condens afvoeren.  

De installatie is inmiddels een feit en daarmee hebben we opnieuw mogen bijdragen aan een snel en veilig OV in Amsterdam!