• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

All-in servicecontract met IJsseldal Wonen bezegeld

Huurders van IJsseldal Wonen zijn in ieder geval tot einde 2028 verzekerd van de all-in service van Van der Velden Rioleringsbeheer. Afgelopen week werd de deal beklonken na een uitgebreide evaluatie van de al lopende afspraken.

De huidige afspraken tussen de wooncorporatie en Van der Velden bleken zo gunstig dat IJsseldal de all-in samenwerking graag tot 2028 wilde bezegelen. Omdat Van der Velden Arnhem de lopende samenwerking ook als zeer positief wordt bestempelt, was het nieuwe all-in contract dan ook snel rond.

Partners sinds 2016
IJsseldal Wonen verhuurt zo’n 3.000 woningen in de gemeenten Voorst en Lochem. De corporatie doet al sinds 2012 zaken met Van der Velden. In 2016 werd een overeenkomst gesloten voor een ontstoppingscontract. Bij geconstateerde gebreken kwam daar op basis van een uurtarief het inspecteren en repareren van rioleringen en het onderhoud van dakgoten bij.

Gedurende de samenwerking bleek het wenselijk ook die inspectie- en reparatiewerkzaamheden onder te brengen in het contract. “En daarmee namen we alle dagelijkse werkzaamheden aan het riool op ons”, vertelt de Arnhemse vestigingsmanager Ruud Wtenweerde.

Direct contact zonder tussenpersoon
Voor de huurders betekende de uitbreiding van het dienstenpakket vooral dat zij minder lang hoeven te wachten tot hun rioolproblemen verholpen worden. Zij hebben namelijk direct contact met Van der Velden, zonder dat de verhuurder daar tussen hoeft te komen.

Wtenweerde is dan ook blij de samenwerking tot 2028 te hebben bezegeld. “De evaluatie viel heel positief uit. Daar kunnen we trots op zijn”, vertelt hij.