• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Aanleg nieuw regenwater afvoer voor Sligro Roosendaal

Wateroverlast bij Sligro zorgt ervoor dat Van der Velden Rioleringsbeheer Tilburg een onderzoek is gestart naar de oorzaak hiervan. Dat heeft geresulteerd in het advies om het regenwater goed te laten afstromen.  

We zijn gestart met een onderzoek om het rioolstelsel in kaart te brengen. Tijdens dit onderzoek liepen we tegen een aantal gebreken aan, die we hebben opgelost middels kleine reparaties. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een plan om op lange termijn het regenwater goed af te laten stromen. Het adviesbureau heeft hierbij het voorwerk gedaan en uiteindelijk is er een mooi project uitgekomen. Onze vestiging in Tilburg had de regie in handen.   

We hebben voor de Sligro circa 250 meter nieuw riool aangelegd: 65 meter Ø315, 40 meter Ø250, 50 meter Ø200, 50 meter Ø160 en 45 meter Ø125. Op de hoekstukken hebben we 4 PE putten geplaatst en een 315 doorstroomput op een lange rechte stuk. De put hebben we uiteindelijk aangesloten op het gemeenteriool, om zo in de toekomst de overlast van regenwater tegen te gaan.

Al met al een mooi project met een goed resultaat.