• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

203 woningen reinigen voor Van Dam Technisch Beheer

In opdracht van Van Dam Technisch Beheer te Rijssen wordt door een monteur van de vestiging Utrecht momenteel de riolering van 203 woningen gereinigd. Het werk, dat in augustus 2019 is gestart, gebeurt op De Grienden in Almere.  

De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van leidingen in de woningen waar op het moment ook de badkamers en keukens worden vernieuwd. De betrokken monteur plant de werkzaamheden zelf in op basis van een strakke planning en reinigt elke dag één woning. De werkzaamheden duren ongeveer een uur.  

De samenwerking tussen Van der Velden en Van Dam wordt als zeer prettig ervaren. ‘Er is goed contact tussen ons en de opdrachtgever,’ aldus storingscoördinator Elmar Jansen. Het is niet de eerste keer dat de vestiging Utrecht samenwerkt met Van Dam. ‘En we hopen nog vaker met deze opdrachtgever in zee te gaan.’     

Het reinigen van rioleringen is altijd belangrijk omdat rioleringen de vervelende eigenschap hebben om na verloop van tijd vervuild te raken. Door deze vervuiling zal het transport van het afvalwater gehinderd worden en neemt de kans op rioolverstoppingen toe. Regelmatig reinigen voorkomt dus nare gevolgen.

Wilt u ook dat wij uw riool komen reinigen?
Neem dan contact met ons op.