• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Werkzaamheden gemeente Heumen

In opdracht van de gemeente Heumen zal van der Velden in de maanden november en december rioolreinigings- en inspectiewerkzaamheden uitvoeren in Overasselt. Een hogedruk/-vacuümwagen maakt eerst het riool schoon. Vervolgens wordt het riool met een geïnspecteerd. Dit doen we via een inspectieput in uw straat (zie afbeelding). Tijdens onze werkzaamheden verplaatsen wij ons steeds. De straat kan hierdoor korte tijd geblokkeerd zijn voor doorgaand verkeer. 

Deze week ronden wij de werkzaamheden binnen de kern Overasselt voor een groot deel af, waardoor wij nog tot en met donderdag 25-11 aanwezig zullen zijn. Hierdoor zal er op vrijdag 26-11 geen wekelijks informatieuur plaatsvinden bij onze inspectiebus Na het afronden van de werkzaamheden, dienen wij enkel nog de werkzaamheden op de N846 (Schoonenburgseweg, Hoogstraat en Valkstraat) uit te voeren. Dit staat gepland tussen 6-12 t/m 13-12. Dit is ook te zien in de planning welke als bijlage aan deze pagina is toegevoegd.

Van de werkzaamheden op de N846 kunt u enige verkeershinder ondervinden. Wij staan met onze rioolreiniging- en inspectievoertuigen op de weg, waardoor het verkeer middels verkeersregelaars in goede banen geleidt zal moeten worden. Op deze manier trachten wij de verkeershinder tot een minimum te beperken.