• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Werkzaamheden gemeente Beuningen

In opdracht van de gemeente Beuningen zal van der Velden in de maanden december en januari rioolreinigings- en inspectiewerkzaamheden uitvoeren in Beuningen.
Een hogedruk/-vacuümwagen maakt eerst het riool schoon. Vervolgens wordt het riool met een geïnspecteerd. Dit doen we via een inspectieput in uw straat (zie afbeelding). Tijdens onze werkzaamheden verplaatsen wij ons steeds. De straat kan hierdoor korte tijd geblokkeerd zijn voor doorgaand verkeer. 

De rioolreinigings en –inspectiewerkzaamheden in Beuningen zijn inmiddels 2 twee weken kerstvakantie weer in volle gang en verlopen voorspoedig. Derhalve is er een nieuw tijdschema opgesteld, wanneer u ons in uw straat kunt verwachten voor de uit te voeren werkzaamheden. Alle belanghebbenden zullen tijdig geïnformeerd worden middels een brief wanneer dit precies zal plaatsvinden in uw straat. In deze brief staat alle benodigde informatie waar u rekening mee kunt houden zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden. Mochten er voor, tijdens of na de werkzaamheden vragen zijn, kunt u altijd contact opnemen via de contactgegevens in de brief welke u ontvangt.   Tevens zal er aanstaade vrijdagmiddag 14-1-2022 een mogelijkheid zijn om persoonlijk informatie op te vragen of vragen te stellen bij onze inspectiebus. Deze zal dan in de omgeving Tempelstraat / de Balmerd staan. De mogelijkheid om vragen te stellen zal zijn tussen 15:30 en 16:30 uur.’’

Planning

Leidingen opsporen