• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Straatkolk

Van der Velden Rioleringsbeheer pleegt onderhoud aan een straatkolk of kan deze periodiek reinigen zodat de afvoer van regenwater gegarandeerd blijft. Een straatkolk onderhouden wij in heel Nederland waaronder in bergen op Zoom, Almelo en Amsterdam. Riolering vraagt om een grote investering vanuit de overheid. Wij ontzorgen door het beheer op ons te nemen. Als grote marktleider in Nederland onderhouden, reinigen, inspecteren, renoveren en inspecteren wij de riolering. Een goed werkend stelsel bespaart kosten doordat er nagenoeg geen reparaties nodig zijn en het zorgt dat er geen problemen voor de volksgezondheid kunnen ontstaan. Als u een straatkolk of trottoirkolk wilt laten reinigen door een professional en vakmensen wilt inzetten voor het onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres.

De weersomstandigheden in Nederland lopen zeer uiteen. Ondanks dat wij gebruikmaken van een van de beste rioleringssystemen in de wereld staat dit systeem vaak onder druk. Een grote hoeveelheid regen moet afgevoerd worden, maar ook smeltende sneeuw zou voor problemen kunnen zorgen ware het niet voor een goed werkende straatkolk of trottoirkolk. Doordat het regenwater of afvalwater direct moet wegstromen is het belangrijk om vuilophopingen die in de roosters ontstaan te verhelpen. Een straatkolk of trottoirkolk dient men daarvoor regelmatig te reinigen en te onderhouden. Wij reinigen de straatkolk en plegen onderhoud in onder andere Amsterdam, Almelo en Bergen op Zoom.

Periodiek reinigen van een straatkolk en trottoirkolk voorkomt problemen

Het repareren of renoveren van het rioolsysteem kost veel tijd en geld. Daarom is periodiek onderhoud zoals het reinigen van de straatkolken en trottoirkolken essentieel om eventuele problemen te voorkomen waarbij de riolering opgegraven dient te worden om het lek te herstellen, wij voeren de werkzaamheden uit in plaatsen als Rotterdam, Tilburg, Groningen, Eindhoven en Den Bosch. Ook een verstopping kan snel oplopen qua kosten en qua overlast. Straten die blank komen te staan willen we in Nederland toch zoveel mogelijk voorkomen. Het reinigen gebeurt door een zogenoemde kolkenzuiger. Deze kolkenzuiger komt langs om de trottoir of straatkolk te reinigen in bijvoorbeeld:

  • Tilburg
  • Rotterdam
  • Groningen
  • Eindhoven
  • Den Bosch
Trottoirkolken en straatkolken liggen op verschillende plaatsen waarbij sommige beter bereikbaar zijn dan anderen. Daarbij komen kolken voor op en langs wegen van de overheid maar ook op speelplaatsen of schoolterreinen en bedrijfslocaties. Er zijn dus vele organisaties betrokken en verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van trottoirkolken en straatkolken.

 

Onderhoud van straatkolken en trottoirkolken in Nijmegen, Utrecht, Heerlen en Venlo

Na het grondig reinigen van de straatkolken en trottoirkolken kunt u bij Van der Velden Rioleringsbeheer terecht voor doeltreffend onderhoud. Wij bieden u advies op het gebied van onderhoud van straatkolken en trottoirkolken zodat onze werkzaamheden aansluiten bij uw verwachtingen en grote problemen in de toekomst worden verkomen. Het beheer is bij Van der Velden Rioleringsbeheer in goede handen. Een groot gedeelte van de 6 tot 7 miljoen kolken wordt door ons onderhouden, wij voeren het onderhoud van straatkolken en trottoirkolken in onder andere:

  • Heerlen
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Venlo

 

Contact met Van der Velden Rioleringsbeheer

Als u gebruik wilt maken van een uitstekend functionerend riool en ongestoorde bedrijfsvoering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schakelt u ons in voor het onderhoud en reinigen van de trottoirkolken en straatkolken dan bieden wij een persoonlijke benadering waarbij u een vast contactpersoon heeft die alle benodigde informatie kent om uw rioleringswerkzaamheden zoals het reinigen van een straatkolk in goede banen te leiden. U neemt contact met ons op via het formulier. Onze ervaren en betrokken vakmensen staan dag en nacht voor u klaar.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases