• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolrenovatie

Van der Velden Rioleringsbeheer voert rioolrenovatie of leidingrenovatie binnen één dag uit met minimale overlast! Vaak realiseren we pas hoe belangrijk het riool is als er zich een probleem voordoet. Dat gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt, is het zeer vervelend. We willen dan snel en adequaat een oplossing. Dan schakelt u de hulp in van Van der Velden Rioleringsbeheer. Zonder graaf-, hak- en/of breekwerk voeren wij een riool- of leidingrenovatie uit, zodat het leidingstelsel weer als nieuw is! Zonder enige overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar riool- of leidingstelsel. Met S4reno® bieden wij een compleet renovatiepakket voor onder andere (semi-)overheden, bedrijven en zorginstellingen.

Voor riool- & leidingrenovatie biedt Van der Velden Rioleringsbeheer u dus vele mogelijkheden. Wij kunnen het volledige riool of leiding renoveren, zonder graaf-, hak- of breekwerk, bieden een constructief sterk en waterdicht riool, garantie op geleverde producten, ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht voor u klaar staan en een gedegen rioolbeheerplan. Dit voorkomt problemen en maakt de kosten beheerbaar. Wij maken gebruik van innovatieve en duurzame technieken die voor weinig overlast en impact zorgen met een uitstekend resultaat!

Riool- & leidingrenovatie in heel Nederland, van Amsterdam tot Almelo

Van der Velden Rioleringsbeheer voert een gecontroleerde riool- & leidingrenovatie uit in heel Nederland, van Amsterdam tot aan Almelo en verder! Voor elke rioolrenovatie maken we gebruik van relining met de kousmethode. Dit is een snelle en flexibele renovatiemethode. Door op deze manier rioolrenovatie toe te passen in de regio’s Amsterdam, Almelo en verder, treedt er geen overlast op voor omwonenden. De technieken die wij toepassen hebben in eigen huis ontwikkeld en voldoen aan de BRL 5217-1 normering. Relining met kousmethode betekent dat we de riolering tijdens de rioolrenovatie van binnenuit voorzien van een duurzame bekleding. Hierdoor is deze beter dan nieuw! Is een complete riool- of leidingrenovatie niet nodig? Dan kunnen we ook deelreparaties uitvoeren op het riool- of leidingstelsel.

Het riool op locatie repareren in Bergen op Zoom, Den Bosch en verder

Het is niet altijd nodig om een rioolrenovatie uit te voeren. Soms is het voldoende om het riool te repareren. Het riool kunnen wij repareren in heel Nederland, van Bergen op Zoom en Den Bosch tot aan Amsterdam en Groningen. Wij hebben een eigen visie ontwikkeld op de constructie van rioleringsstelsels. Op basis van deze visie repareren we elk riool en maken we een einde aan verstoppingen, stank- of wateroverlast door defect rioleringen of delen hiervan. Of u nu woonachtig bent in Den Bosch of Bergen op Zoom, wij kunnen een riool repareren en doen dit al vele jaren voor verschillende klanten. Particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen kunnen bij ons terecht.  Als er delen van de riolering vervangen moeten worden, doen we dit ook direct.

Riolering vervangen van Eindhoven tot Groningen

Indien we het riool niet meer kunnen repareren, omdat de schade zo groot is, kunnen  we de riolering of delen ervan vervangen van Eindhoven tot aan Groningen. Wij vervangen delen van de riolering of de gehele riolering. Zo kunnen we zowel de buiten- als de binnenriolering vernieuwen. Het repareren van delen van het riool of het vervangen van de gehele riolering in Eindhoven, Groningen of elders in het land, voldoen aan de volgende normen:

  • NTR 3216
  • NEN 3215

Specialist in riooltechniek

Van der Velden Rioleringsbeheer is de specialist in riooltechniek en is actief in heel Nederland, van Heerlen tot aan Rotterdam en Nijmegen. Wij voeren dus niet alleen riool- & leidingrenovatie uit, maar kunnen het riool of leiding ook repareren. Het vervangen van delen van de riolering behoort ook tot de vele mogelijkheden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid in de riooltechniek en hebben al vele werkzaamheden in Heerlen, Rotterdam, Nijmegen en verder uitgevoerd voor verscheidene klanten. Wanneer u onze hulp inschakelt voor riooltechniek heeft u één contactpersoon binnen ons bedrijf. Deze verdiept zich in uw organisatie, zodat we u altijd het beste kunnen bieden als specialist in riooltechniek. Met behulp van al onze diensten kunnen we slijtage van de riolering voorkomen.

Voorkom riolering slijtage

Voorkom riolering slijtage en schakel de hulp in van Van der Velden Rioleringsbeheer met vestigingen in Tilburg, Utrecht, Venlo en op 10 andere locaties in Nederland. Wij repareren uw riool, vervangen delen van de riolering of voeren een complete riool- of leidingrenovatie uit! Door onze vakkundige en doelmatige aanpak wordt slijtage aan de riolering in de toekomst voorkomen. Dit is mede mogelijk gemaakt door het gebruik van de relining techniek met kousmethode. Profiteer van de vele voordelen en voorkom slijtage aan de riolering en schakel de dichtstbijzijnde vestiging (Tilburg, Utrecht, Venlo of elders) in. Vraag snel een offerte op maat aan!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases