• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolreiniging

Rioolreiniging door Van der Velden Rioleringsbeheer is onmisbaar in een goed werkend rioleringssysteem. Vaak komt het riool pas in beeld als het mis gaat. Wij geven liever eerder aandacht. Op deze manier worden problemen voorkomen en worden kosten verminderd, transparant en beheersbaar. Desgewenst kunnen wij periodiek onderhoud plegen en het onderhoud volledig overnemen. Dit kan tegen een vaste prijs en uitstekende voorwaarden zoals vastgesteld in een SLA. Met onze riool reinigings service hebben wij een landelijke dekking: van Venlo, Heerlen, Tilburg en Rotterdam tot aan Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Almelo en verder!

Met 50 jaar ervaring is Van der Velden Rioleringsbeheer uw ideale partner op het gebied van rioolreiniging. Onze storingsunit staat 24/7 paraat om allerlei storingen op te lossen voor particulieren, bedrijven, (semi-)overheden, zorginstellingen en vastgoedbeheerders. Om het riool te voorzien van een efficiënte schoonmaak werken wij preventief. Door gebruik te maken van een preventief riool reinigings service door heel Nederland, van Rotterdam en Amsterdam tot aan Almelo, Heerlen, Venlo en Tilburg, wordt het rioleringssysteem beheersbaar gemaakt en gehouden. Bij Van der Velden Rioleringsbeheer geniet u dus van een vlekkeloos functionerend riool. Door onze riool service kunt u zich weer ongestoord richten op uw bedrijfsvoering. Alle disciplines vindt u bij ons onder één dak en u heeft één aanspreekpunt. Rioolreiniging kunnen wij overal in Nederland uitvoeren!

Landelijke dekking rioolreiniging

Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een landelijke dekking voor rioolreiniging. U kunt gebruik maken van onze riool reinigings service in Den Bosch, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Venlo en verder! Ook kunt u gebruik maken diverse diensten voor riool schoonmaak in de regio’s Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Almelo en verder! U heeft snel inzicht in de kwaliteit van uw riolering, wat gevolgd wordt door een planmatig beheer. U krijgt dus snel grip op de problemen én de kosten. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden wordt de overlast voor de gebruiker tot een minimum beperkt.

Riool schoonmaak: voorkom problemen

Door gedegen riool schoonmaak worden problemen voorkomen. Na verloop van tijd raken alle rioolstelsels vervuild. Wanneer het riool niet op tijd gereinigd wordt, kunnen bijvoorbeeld verstoppingen plaatsvinden. Afvalwater kan dan niet goed getransporteerd worden. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt hier de oplossing in de vorm van rioolreiniging. Onze riool reinigings service in de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Venlo, Tilburg, Utrecht en verder, richt zich op allerlei typen rioleringen:

 • Hoofdrioleringen
 • Terreinrioleringen
 • Binnenrioleringen
Al onze vestigingen in Nederland werken volgens de eisen van diverse certificeringen, zoals:
 • VCA** 2008/5.1;
 • ISO 9001
 • ISO 14001;
 • BRL K-10014
 • BRL K-10015
Behalve riool reiniging in de regio’s Amsterdam, Almelo, Bergen op Zoom en verder bieden wij nog vele andere diensten aan!


Specialisaties Van der Velden Rioleringsbeheer

Van der Velden Rioleringsbeheer is uiteraard gespecialiseerd in rioolreiniging. Wij bieden een riool reinigings service door heel Nederland aan, van Amsterdam tot aan Groningen, Heerlen, Tilburg en Den Bosch. Echter bieden wij vele andere diensten aan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met rioolsystemen te maken heeft. Een kleine greep uit onze specialisaties:

 • Ontstoppen
 • Reinigen
 • Inspecteren
 • Stank detecteren
 • Dakgoten reinigen en dakdoorvoeren
 • Reparatie en renovatie
 • Plaatsen van vet- en olieafscheidingsinstallaties.
Onze diensten richten zich niet alleen op het rioleringssysteem. Zo reinigen wij ook kolken, lijngoten en pompputten.


Rioolreiniging door Van der Velden Rioleringsbeheer

Van der Velden Rioleringsbeheer maakt gebruik van de nieuwste en modernste hulpmiddelen voor rioolreiniging. Om het riool optimaal te laten functioneren is onderhoud en inspectie noodzakelijk. Ook dit nemen wij u graag uit handen. Daarnaast kunnen wij zelfs leidingen ondergronds opsporen en kunnen riolen gerenoveerd worden. Heeft u drukrioleringen? Ook deze reinigen wij op een milieuvriendelijke en duurzame wijze. Heeft u een storingsprobleem thuis of op uw bedrijf? Bel dan snel naar de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Laat het beheer van rioleringssystemen over aan de vertrouwde handen van Van der Velden Rioleringsbeheer! Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag