• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolproblemen oplossen

Als u uw rioolproblemen snel wilt laten oplossen dan laat u dat doen door een expert als Van der Velden Rioleringsbeheer. Wij zijn 50 jaar geleden begonnen in deze sector en inmiddels zijn wij de marktleider van Nederland. Door heel Nederland lossen onze vakkundige specialisten dagelijks de meest uiteenlopende rioleringsproblemen op. Onze werknemers zijn goed in hun werk omdat ze constant gestimuleerd en geprikkeld worden om optimaal te presteren. Daarnaast leren zij voortdurend bij middels het volgen van de meest recente cursussen. Voor het oplossen van uw rioolproblemen komt u dus naar de professionals van Van der Velden Rioleringsbeheer.

Van der Velden Rioleringsbeheer kan uw rioolproblemen snel oplossen

Bij het oplossen van rioolproblemen staat de klant bij ons centraal. Van der Velden Rioleringsbeheer zorgt ervoor dat u altijd maximaal ontzorgd wordt. Wij proberen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk merkt van onze werkzaamheden. Dan doen wij ons werk het best. Met onze innovatieve rioolrenovatieoplossingen kunnen wij leidingen en riolen renoveren zonder dat daar graaf-, breek- of hakwerk aan te pas komt. Van der Velden Rioleringsbeheer streeft ernaar om iedereen hygiënisch en ongestoord te kunnen laten leven.

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit waar of wanneer u uw rioolproblemen wilt laten oplossen door Van der Velden Rioleringsbeheer. Door onze regionale vestigingen en onze 24-uurs calamiteitendienst kunnen wij u altijd in korte tijd helpen. Voor het inschakelen van onze specialisten of vragen over onze diensten kunt u op de contactpagina meer informatie vinden.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases