• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Rioolproblemen

Rioolproblemen laat u oplossen door een professional als Van der Velden Rioleringsbeheer. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in deze sector en inmiddels hebben wij dus de nodige ervaring opgebouwd met het oplossen van rioolproblemen. Door onze expertise, landelijke dekking en ons complete dienstenpakket zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de marktleider in Nederland. Waar u ook woont, Van der Velden Rioleringsbeheer kan u altijd snel helpen met uw rioleringsproblemen. Als familiebedrijf werken wij alleen met onze eigen mensen en middelen. 

Naast het voordelig en in korte tijd oplossen van rioleringsproblemen is Van der Velden Rioleringsbeheer ook nog eens een bedrijf dat duurzaam werkt. Milieuzorg, klimaatbescherming en afvalmanagement vinden wij erg belangrijk. Heeft u rioolproblemen en wilt u daar snel en voordelig een eind aan laten maken? Dan bent u bij Van der Velden Rioleringsbeheer helemaal op de goede plek. Neem direct contact met ons op.


Rioolproblemen laat u oplossen door Van der Velden Rioleringsbeheer

De vakkundige specialisten van Van der Velden Rioleringsbeheer hebben alle kennis in huis om rioolproblemen in korte tijd op te lossen. Onze werknemers beschikken over de juiste diploma’s en veiligheidscertificeringen, zodat u zeker weet dat uw rioolproblemen efficiënt worden opgelost. Behalve het oplossen van problemen met uw riool kunnen wij er ook voor zorgen dat rioleringsproblemen voorkomen worden. Het is natuurlijk altijd beter om te voorkomen dan te genezen. Daarom is het ook mogelijk om uw rioolstelsel regelmatig door Van der Velden Rioleringsbeheer te laten inspecteren. Door middel van quickscans kunnen wij het riool volledig digitaal in beeld brengen. De kwaliteit van het rioolstelsel kan op die manier met grote regelmaat in de gaten worden gehouden. Als u uw rioolproblemen door ons wilt laten oplossen, kunt u op onze contactpagina vinden hoe u ons kunt bereiken.

Over Van der Velden

Van der Velden Rioleringsbeheer bestaat sinds 1965 en is uitgegroeid tot een bedrijf met 450 helden en 17 locaties door heel Nederland. Onze loodgieters zijn vakmensen die de ernst van uw situatie begrijpen en uw rioolproblemen snel en adequaat oplossen. Ons rioleringsbedrijf staat 24/7 en 365 dagen per jaar paraat in heel Nederland. Wij verhelpen jaarlijks 100.000 rioolproblemen.

Onze storingsunits beschikken over alle apparatuur om rioleringsproblemen te detecteren en op te lossen. Ze beschikken over een hogedrukpomp, frees- en veerapparatuur, handgereedschap en materialen voor het verrichten van kleine (nood)reparaties (sifons, ontstoppingsstukken en dergelijke). 

Wat kost het oplossen van uw rioolprobleem?

Wilt u uw rioolprobleem laten oplossen door Van der Velden Rioleringsbeheer? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Liever eerst een indicatieve begroting?
Vraag dan een offerte aan of neem direct contact op voor advies over het oplossen van uw rioolprobleem.


Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases