• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Riolering frezen

Een ontstopping verhelpt Van der Velden Rioleringsbeheer in een handomdraai in heel Nederland door riolering frezen in onder andere Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Wij zorgen graag voor een optimaal werkende riolering en bieden daarvoor een ruim servicepakket aan. Wij bedienen een breed publiek. De overheid en het bedrijfsleven helpen wij graag maar ook particulieren voorzien wij graag van goede service problemen in het riool. Een riool frezen wij in bijvoorbeeld Utrecht, Almelo of Nijmegen om bijvoorbeeld de wortelgroei in het riool te verwijderen zonder dat er schade ontstaan. Mocht de ontstopping al schade hebben veroorzaakt dan zorgen wij voor een reparatie of desgewenst een renovatie bij een verouderd systeem. 

Wij zijn al meer dan 50 jaar het aanspreekpunt op het gebied van riolering. Inmiddels is Van der Velden Rioleringsbeheer uitgegroeid tot een marktleider in Nederland. Hierdoor kunnen wij landelijke dekking bieden en kunt u voor het frezen van de riolering overal bij ons terecht, zoals in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse bij calamiteiten. Denkt u hierbij aan het overstromen van het riool doordat de straatkolken het hemelwater niet kunnen verwerken door wortelgroei. Het frezen van de riolering is dan noodzakelijk om te voorkomen dat het systeem gerepareerd moet worden in plaatsen zoals Nijmegen, Almelo en Utrecht.

Riolering laten frezen door een professioneel team

Wij hebben een groot team dat dag en nacht voor u paraat staat. Als het werk goed gebeurt, merkt u zo min mogelijk van rioleringswerkzaamheden. Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen, daarom nemen wij graag het beheer van rioleringssystemen binnen Nederland op ons. Wij leveren een verscheidenheid aan diensten die vernieuwing, renovatie en reparatie voorkomen zoals:

  • Inspectie
  • Beheer
  • Reinigen
  • Ontstoppen
Door onze specialistische kennis weten wij eventuele zwakke punten snel te verhelpen door bijvoorbeeld het riool te frezen in de omgeving van Utrecht, Almelo of Nijmegen. Door periodieke controle digitaal in de gaten te houden zijn problemen die dreigen te ontstaan snel opgelost.

 

Een verstopping kan op verschillende manieren ontstaan, wortelgroei in het riool lossen wij snel op

Een hardnekkige verstopping kan voorkomen doordat vuil zich ophoopt in het riool of doordat er wortelgroei ontstaat. Een verstopping kan nare gevolgen hebben voor het systeem maar ook voor de volksgezondheid en het welzijn van bewoners. Hygiëne is een belangrijke factor en wij doen er alles aan om dit te waarborgen zoals het frezen van de riolering en het renoveren van verouderde systemen. Hiervoor beheren wij ook veel systemen voor zorginstellingen waar hygiëne een topprioriteit is. Riolering frezen of het frezen van uw riool doen wij in geheel Nederland:

  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Nijmegen
  • Almelo
  • Utrecht

 

Services aangeboden door Van der Velden Rioleringsbeheer

Naast dat wij services aanbieden die erger voorkomen of een probleem snel verhelpen zoals het frezen van een riool. Als na inspectie blijkt dat uw systeem verouderd is zullen wij voor u een nieuw systeem aanleggen dat nog vele jaren mee gaat. Een hardnekkige verstopping waarbij het frezen van het riool niet werkt moet snel vernieuwd worden, vooral in grote steden zoals Utrecht, Almelo en Nijmegen kan er anders veel overlast ontstaan. Wij bieden u na het verhelpen van het probleem graag planmatig beheer aan voor een scherpe prijs. Zo heeft u grip op problemen en op kosten. Wij vinden een persoonlijk contact belangrijk, u treft bij ons dan ook alle disciplines onder een dak. Van der Velden Rioleringsbeheer maakt gebruik van de laatste technieken en jarenlange ervaring om problemen doeltreffend aan te pakken. Vul het contactformulier in als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of graag uw riool wilt laten frezen wegens een verstopping.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases