• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Renovatie van uw riolering

S4reno® biedt minimale overlast en maximale kwaliteit; binnen één dag volledige renovatie van uw riolering.

Met S4reno® realiseert Van der Velden Rioolrenovatietechnieken renovatie van riolering en leidingwerk zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar riool- en/of leidingstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket. Homeliner, Mainliner en Partliner.

Advies nodig of meer weten? Neem direct contact op.

Riolering renovatie met S4reno® technieken: beter dan nieuw!

Veel rioleringen en leidingen verkeren in een slechte staat. Het vervangen daarvan zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk met zich meebrengen en daarmee voor veel overlast zorgen. Daarom heeft Van der Velden, de meest complete leverancier van technieken voor renovatie van riolering en leidingen in Nederland, gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact zorgen voor een minstens zo goed resultaat. Met de in eigen huis ontwikkelde S4reno® technieken voor renovatie blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit voorzien van een duurzame bekleding en daarmee wordt deze beter dan nieuw!

S4reno®: Een grote naam in riolering renovatie

De ‘S4’ in de naam ‘S4reno®’ staat voor de vier meest typerende eigenschappen die u S4reno® mag toedichten:Smart, Sustainable, System en Solution:
  • Smart
S4reno® is een bijzonder doordacht systeem. Dankzij innovatieve technieken en werkwijze renoveren we praktisch zonder overlast. De bekleding geeft het riool of de leiding een nieuw leven en gaat decennia mee.
  • Sustainable
De renovatie gebeurt met een minimum aan energie en CO2-uitstoot. Daarna is uw riool weer volledig afgedicht en vindt er geen lekkage meer plaats vanuit uw rioolsysteem naar de omgeving. Ook dat is duurzaam.
  • System
S4reno® is een systeem voor de volledige renovatie van uw riolering of leiding. U renoveert de hoofdriolering, maar indien gewenst ook binnenriolering of leidingen. Daarnaast zijn er speciale producten beschikbaar voor deelreparaties. Al deze technieken kunnen gecombineerd worden.
  • Solution
S4reno® is zonder meer de beste oplossing voor betaalbare riolering renovatie zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Of het nu gaat om relatief kleine reparaties of om de renovatie van een volledig riool, S4reno® biedt de oplossing.

S4reno® maakt uw riolering 100% betrouwbaar na renovatie

Uw riool- en/of leidingstelsel moet voor 100% in orde zijn en die zekerheid bieden wij met S4reno®. Wij hechten enorm grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd. Van der Velden werkt daarbij conform de meest recente kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen.

Een compleet pakket voor renovatie van uw riolering

Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket:

Wat komt er kijken bij de renovatie van uw riool?

Het begint nooit met renoveren. Vooraf moet de situatie in beeld gebracht worden. En ook daarin blinkt Van der Velden uit. Riool- & leidingstelsels slijten en daarnaast stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van rioleringen en leidingstelsels. Deze moeten voldoen aan allerlei normen en regels. Dat legt een belangrijke verantwoordelijkheid bij de beheerders. Zij moeten een goed beeld hebben van het stelsel om noodzakelijke maatregelen te nemen bij eventuele geconstateerde gebreken. Van der Velden pakt dat volledig voor u op. Wij brengen niet alleen de situatie helder en digitaal in beeld, maar met ons S4reno® hebben wij ook een systeem in huis om vervolgens snel en feilloos maatregelen te nemen.

Over Van der Velden

Van der Velden Rioleringsbeheer bestaat sinds 1965 en is uitgegroeid tot een bedrijf met 450 helden en 17 locaties door heel Nederland. Onze loodgieters zijn vakmensen die de ernst van uw situatie begrijpen en uw riolering snel en adequaat renoveren. Ons rioleringsbedrijf staat 24/7 en 365 dagen per jaar paraat in heel Nederland. Wij verhelpen jaarlijks 100.000 rioolproblemen. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno®:
  • Renovatie van uw volledige riolering of leiding zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk;
  • Een constructief sterk en waterdicht riool of leidingstelsel;
  • Een gedegen beheerplan dat problemen voorkomt en kosten beheersbaar maakt;
  • Garantie op geleverde producten;
  • Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht klaar staan.

Wat kost een riolering renovatie?

Wilt u een renovatie van uw riolering laten uitvoeren door Van der Velden Rioolrenovatietechnieken? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. 

Liever eerst een indicatieve begroting van de kosten? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact op voor advies over de renovatie van uw riolering.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases