• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Pompputten

Van der Velden Rioleringsbeheer houdt pompputten in optimale staat. Het is aan te raden om ons dan wel regelmatig de putten te laten ledigen en reinigen. Het water wordt centraal verzameld in de pompput en hier vanuit wordt het verder getransporteerd via een persleiding. Naast reguliere pompputten zijn er ook de IBA (Individuele Behandeling Afvalwater). Deze putten zuiveren het afvalwater op plaatsen waar een aansluiting op een rioolstelsel niet mogelijk is. Dit komt wel eens voor in de buitengebieden. Met een hogedruk- of vacuümwagen worden de putten gereinigd door ons gecertificeerd personeel. Wij  reinigen niet alleen de putten, maar voeren ook onderhoudswerkzaamheden (periodiek of eenmalig) uit. 

Wanneer Van der Velden Rioleringsbeheer pompputten reinigt, dan zorgen we er ook voor dat het vrijgekomen slib afgevoerd wordt. Vervolgens maken we het geschikt voor hergebruik. Naast reguliere pompputten legen en reinigen we ook een septic tank. Ook hiervoor zetten we gecertificeerde medewerkers in. Pompputten en de septic tank worden gezien als gesloten ruimten. Hierdoor nemen wij diverse voorzorgsmaatregelen, wanneer we deze gaan legen, reinigen of onderhouden.

Pompputten legen, reinigen en onderhouden

Of u nu pompputten wilt laten legen, reinigen of onderhouden, wij zijn uw ideale partner. Bovendien hebben wij een landelijke dekking. Hierdoor zijn wij overal in Nederland regionaal inzetbaar. Wij raden aan om ons in te schakelen voor preventief onderhoud aan pompputten of de septic tank. Hierdoor worden problemen in de toekomst voorkomen en weet u zeker dat de pompputten of de septic tank in optimale conditie zijn en blijven. De septic tank wordt gebruikt wanneer er geen riolering is, maar ook voor een bouwketen. Hierdoor is het van groot belang dat ze goed onderhouden worden. Geen lekkages en een optimale conditie. Dat is waar Van der Velden Rioleringsbeheer voor zorgt.

Een septic tank legen en grondig reinigen

Om de optimale conditie van een septic tank te garanderen, moet u de tank regelmatig laten legen en grondig reinigen. Tijdens een onderhoudsbeurt komen eventuele gebreken tijdig aan het licht. Indien nodig stellen wij een reparatievoorstel op zodat de tank op tijd gerepareerd wordt. Het legen en reinigen zijn dan ook noodzakelijk werkzaamheden aan de septic tank. Naast al deze werkzaamheden kunnen we ook een putrenovatie uitvoeren voor verschillende industrieën.

Putrenovatie in diverse industrieën

Blijkt dat een put in slechte conditie is, dan kunnen wij een putrenovatie uitvoeren. Wij hebben de beschikking over een echte putrenovatie vrachtwagen. Putrenovatie is echt maat- en vakwerk. Als we overgaan tot de putrenovatie, zullen we het te renoveren oppervlak onder hoge druk reinigen en stralen. Met een injectiepomp zijn eventueel aanwezige lekkages te dichten. Vervolgens maken we gebruik van een beschermende hoog sulfaatbestendige mortel om scheuren en oneffenheden weg te werken. Een putrenovatie door Van der Velden Rioleringsbeheer levert u een geheel waterdichte en geconserveerde put op. Vraag snel een offerte aan voor een putrenovatie, het legen of reinigen van een septic tank of voor het reinigen of onderhouden van pompputten! Neem contact op voor meer informatie!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

  • Integraal werken met de gemeente Rijnwaarden

    Lees meer
  • Van papieren tekeningen naar digitaal beheersysteem

    Lees meer