• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Leidingrenovatie

Voor professionele leidingrenovatie schakelt u Van der Velden Rioleringsbeheer in. Wij kunnen namelijk geheel zonder overlast de leidingen renoveren. Uw leiding renoveren we namelijk met S4reno ®. Hiermee verzorgen we de renovatie van uw leidingen zonder graaf-, breek-, en/of hakwerk. Zo ontstaat er geen overlast en kunnen we zorgen voor een 100% betrouwbaar leiding en/of rioolstelsel.

Leidingrenovatie door Van der Velden Rioleringsbeheer

Wij kunnen zonder overlast te veroorzaken uw leidingen renoveren. De renovatie van uw leidingen kan van belang zijn als bijvoorbeeld de wanden van de leidingen dun zijn geworden. Dit kunnen wij meten met speciaal meetapparatuur. Wij zorgen ervoor dat we de bestaande riolering of leiding renoveren van binnenuit met geavanceerde apparatuur. We voorzien de leidingen tijdens de renovatie een duurzame bedekking die de functionaliteit kan waarborgen en vloeistofdicht is. Onze leidingrenovatie is 100% betrouwbaar. Er werken alleen ervaren vakmensen aan de renovatie van uw leidingen; het renoveren hiervan is namelijk een vak apart en laat u dus altijd over aan Van der Velden Rioleringsbeheer.

Voor verschillende doelgroepen

We zijn er voor de leidingrenovatie van (semi-)overheden, zorginstellingen, vastgoedbeheerders maar ook voor particulieren. Voor het renoveren van uw leidingen neemt u te allen tijde dus contact op met Van der Velden Rioleringsbeheer. Vraag direct online een offerte aan voor uw leidingrenovatie!

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases