• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Gootsteen verstopt

Zit de afvoer van de gootsteen of WC verstopt, schakel dan direct Van der Velden Rioleringsbeheer in. Bij calamiteiten staan wij dag en nacht paraat om de verstopping te verhelpen. Wij ontstoppen de gootsteen, WC en afvoer zodat de overlast die u ervaart tot een minimum beperkt blijft. In veel gevallen werkt de ontluchting in de afvoer niet optimaal. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en passen de laatste technieken met gemak toe. Wij zijn de marktleider binnen Nederland en bieden dan ook landelijke dekking.

Met meer dan 50 jaar ervaring weet Van der Velden veel van verschillende rioolsystemen af en welke oplossingen geboden dienen te worden. Ook houden wij van persoonlijk contact. Bedrijven en overheden hebben dan ook alleen te maken met één contactpersoon. Particulieren en woningbezitters schakelen ons vaak in bij calamiteiten, reparatie of renovatie. Wij ontstoppen de WC, gootsteen en afvoer als deze verstopt zijn geraakt. De oorzaken lopen zeer uiteen. Wij bieden u graag advies, in de meeste gevallen heeft u direct hulp nodig en staan wij voor u klaar.

Wij bieden de oplossing als uw gootsteen, wc of afvoer verstopt zit en zorgen dan voor ontstopping

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk als u te maken krijgt met rioolproblemen. De nare lucht is een teken dat er iets mis is maar helaas is deze vaak verdwenen als wij arriveren, terwijl de verstopping nog altijd aanwezig is. Om de verstopping of lekkage te lokaliseren maken wij gebruik van nevel die verkleurd. Na een grondige inspectie komen wij in actie en verhelpen we de verstopping door ontstopping te verzorgen van bijvoorbeeld gootsteen, afvoer of WC. Er zijn verschillende opties mogelijk die werken afhankelijk van de situatie. Deze schatten onze vakkundige medewerkers ter plekke in:

 

Rioolbeheer voor woonorganisaties

In Nederland zijn er veel mensen die een huurwoning hebben. Het rioolbeheer wordt dan uitbesteedt aan een professional. Wij bieden inmiddels ondersteuning aan verschillende woonorganisaties in Nederland. Zo is het rioolbeheer in goede handen en staat er altijd iemand paraat bij rioolproblemen. Als de wc, gootsteen of afvoer verstopt zijn geraakt, ontstoppen wij deze op ieder moment van de dag en nacht. Daarnaast schakelt u ons ook in voor periodiek beheer ter voorkoming van calamiteiten. Een gootsteen, afvoer of wc die verstopt zit is niet zonder risico. Bij een hardnekkige verstopping kan een reparatie of vervanging nodig zijn. Veel huizen hebben verouderde systemen waardoor de ontluchting in de afvoer slecht functioneert. De beste oplossing is dan renovatie.

Servicegericht

Van der Velden Rioolbeheer is een goed georganiseerde organisatie die inspeelt op plotselinge factoren zoals een gootsteen, wc of afvoer die verstopt zit. Daarbij hebben wij scherpe tarieven en leveren we hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in. Wij ontstoppen met veel plezier uw gootsteen, afvoer of wc als deze verstopt zijn geraakt.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

  • Integraal werken met de gemeente Rijnwaarden

    Lees meer
  • Nieuwe ontluchting voor 87 woningen

    Lees meer