• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vet-water-slibmengsels verwerken

Duurzame verwerkingsinstallatie
Nadat het afval uit vetafscheiders is ingezameld, dient het nog verwerkt te worden. Van der Velden Rioleringsbeheer heeft eigen verwerkingsinstallaties om vet-water-slibmengels duurzaam te verwerken. In Schalkwijk (gemeente Houten) wordt het afval uit vetafscheiders gerecycled. Het vet-water-slibmengsel wordt hier gesplitst in diverse deelstromen zoals vet, water en slib. Deze deelstormen worden hierna verder duurzaam verwerkt of gezuiverd. U neemt met uw afscheider verantwoordelijkheid voor het milieu, Van der Velden Rioleringsbeheer voor uw afvalstromen.

Energie & klimaatbescherming
De verwerking van het ingezamelde slib vindt plaats door extractieve reiniging, een techniek die uitgaat van fysisch/chemische scheidingsprocessen. CO2 reductie door met behulp van het ingezamelde vet energie op te wekken door te vergisten of op te werken tot biodiesel. 

Milieuzorgsysteem ISO 14001
Van der Velden Rioleringsbeheer Schalkwijk voldoet aan de eisen van ISO 14001 waarin de zorg voor milieu op een systematische manier wordt geregeld.

Offerte aanvragen
Wilt u vet-water-slibmengsels laten verwerken via Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan. 

  • Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases