• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Vet-water-slibmengsels verwerken

Duurzame verwerkingsinstallatie
Nadat het afval uit vetafscheiders is ingezameld, dient het nog verwerkt te worden. Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een eigen verwerkingsinstallaties om vet-water-slibmengsels duurzaam te verwerken. In Schalkwijk (gemeente Houten) wordt het afval uit vetafscheiders gerecycled. Het vet-water-slibmengsel wordt hier gesplitst in de deelstromen ingedikt vet en afvalwater. Het ingedikte vet wordt vervolgens afgevoerd naar een erkende verwerker die de afvalstroom vergist waarbij energie wordt verkregen of op te werken tot biodiesel. Het afvalwater wordt in onze eigen verwerkingsinstallatie gezuiverd waarbij er energie wordt terug gewonnen. Met behulp van deze energieterugwinning wordt de eigen verwerkingsinstallatie voorzien van energie. U neemt met uw afscheider verantwoordelijkheid voor het milieu, Van der Velden Rioleringsbeheer voor uw afvalstromen.

Milieuzorgsysteem ISO 14001
Van der Velden Rioleringsbeheer Schalkwijk voldoet aan de eisen van ISO 14001 waarin de zorg voor milieu op een systematische manier wordt geregeld.

Offerte aanvragen
Wilt u vet-water-slibmengsels laten verwerken via Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan. 

  • Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases