• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Olieafscheiders ledigen, reinigen & inspecteren

Hoe gaat het ledigen van een olieafscheider in zijn werk?

Tijdens het leegzuigen van de olieafscheider reinigen wij onder hoge druk. Dat is van essentieel belang voor de levensduur van de afscheider, omdat agressieve stoffen in de olie waterafscheider anders een destructieve werking hebben op de constructie en werking ervan. Na het schoonmaken zullen onze specialisten uw olieafscheider ook keer op keer onderwerpen aan een grondige technische inspectie. Alle delen, zoals vlotter, vlotterzitting, scheidingswanden, coating en de in- en uitlaat constructie worden hierbij nauwkeurig geïnspecteerd en waar mogelijk direct hersteld.

Advies nodig of meer weten? Neem direct contact op.


Hoe frequent heeft een olieafscheider onderhoud nodig?

Bij het periodieke onderhoud verwijdert Van der Velden Rioleringsbeheer alle in de afscheidingsinstallatie verzamelde afvalstoffen. Door bij het legen van de olieafscheider de dikte van de drijflaag en de sliblaag vast te stellen, bepalen we voor u de juiste frequentie van onderhoud, binnen de toegestane wetgeving. Dat is belangrijk. Een te volle olie waterafscheider verliest immers zijn werking of zal door het interne vlottersysteem automatisch geheel afsluiten.

De volgende norm is op deze dienst van toepassing:

Over Van der Velden

Van der Velden Rioleringsbeheer bestaat sinds 1965 en is uitgegroeid tot een bedrijf met 450 helden en 17 locaties door heel Nederland. Onze loodgieters zijn vakmensen die de ernst van uw situatie begrijpen en uw olie waterafscheider snel en adequaat kunnen ledigen, reinigen en inspecteren. Ons rioleringsbedrijf staat 24/7 en 365 dagen per jaar paraat in heel Nederland. Wij verhelpen jaarlijks 100.000 rioolproblemen. Onze storingsunits beschikken over alle apparatuur om rioleringsproblemen te detecteren en op te lossen. Ze beschikken over een hogedrukpomp, frees- en veerapparatuur, handgereedschap en materialen voor het verrichten van kleine (nood)reparaties (sifons, ontstoppingsstukken en dergelijke).

Wat kost het onderhoud van een olieafscheider?

In haar kostenopbouw wil Van der Velden Rioleringsbeheer graag optimaal transparant zijn. Advies, levering en installatie van een olieafscheider wordt daarom vooraf geoffreerd en daarna zonder verrassing gefactureerd. Ook in het aansluitend onderhoud werken we volgens vaste tarieven en rekenen wij vaste prijzen die tevens de inzamel- en afvaladministratie- en de verwerkingskosten omvatten. Wij berekenen daarbij dus géén voorrijkosten en manuren. Wilt u een olieafscheider laten ledigen, reinigen & inspecteren via Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan voor het onderhoud van uw olieafscheider.

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases

Bel mij terug

Wilt u dat Van der Velden telefonisch contact met u opneemt? Vul dan het onderliggende formulier in.

Bel mij terug