• Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening
in de (afval)waterketen

Rioolprobleem thuis?

telefoon

Neem 24/7 contact op met de vestiging bij u in de buurt! Vul de postcode in van het 'probleemadres'.

Olie-water-slibmengsels verwerken

Duurzame verwerkingsinstallatie
Het afval uit uw olie/benzine-afscheiders dient verwerkt te worden. Van der Velden Rioleringsbeheer heeft eigen verwerkingsinstallaties om olie-water-slibmengels duurzaam te verwerken. In Buren wordt het afval vervolgens verder verwerkt. Het wordt in de verwerkingsinstallaties gesplitst in diverse deelstromen zoals olie, water, zand en slib, ter verdere verwerking of zuivering. Waar mogelijk worden materialen gerecycled zoals olie en slib. U neemt met uw afscheider verantwoordelijkheid voor het milieu, Van der Velden Rioleringsbeheer voor uw afvalstromen. 

Duurzaam afvalmanagement
De verwerking van het ingezamelde slib vindt plaats door extractieve reiniging, een techniek die uitgaat van fysisch/chemische scheidingsprocessen. Deze methode is geschikt voor het reinigen van zanderige minerale afvalstoffen die zijn verontreinigd met onder andere minerale oliën en zware metalen. Hierdoor is deze grondstof weer duurzaam toepasbaar.

Milieuzorgsysteem ISO 14001
Van der Velden Rioleringsbeheer Buren voldoet aan de eisen van ISO 14001 waarin de zorg voor milieu op een systematische manier wordt geregeld.

Offerte aanvragen
Wilt u olie-water-slibmengsels laten verwerken via Van der Velden Rioleringsbeheer? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Vraag dan een offerte aan.

  • Klik op de onderstaande foto voor een diapresentatie

Vraag hier uw offerte aan

Van der Velden helpt u graag met advies op maat.

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder.

Stel vraag

Relevante cases